Batta-Intech Vállalkozói Központ
2014-06-30
A BATTA-INTECH Vállalkozói és Szolgáltató Központ a vállalkozók szolgálatában

A Batta Ipari Park 1999-es létrehozásakor már a tervek között szerepelt egy olyan központ megvalósítása, ahol megtalálhatók azok a szolgáltatások, amelyekre a betelepült és a betelepülni vágyó cégeknek szükségük van. 2004 végén a BATTA-INVEST Kft megvalósíthatósági tanulmányt készített, ennek alapján megkezdődött a Központ tervezése, az engedélyek beszerzése. Párhuzamosan elkészült a beadvány az I. Nemzeti Fejlesztési Terv, GVOP 1.2.1 pályázatára meghívásos, kétszakaszos eljárásra. A november 17-i eredményhirdetés értelmében az összesen 440 millió forintos projekt generálkivitelezője az Aktuál Bau Kft lett.

2006 decemberben került sor az épület alapkő-letételére, ezt követően a kedvező időjárásnak is köszönhetően a munkálatok gyors ütemben haladtak. A Központ a Batta Ipari Park centrumában, az Iparos úton épült fel. Ünnepélyes átadására 2007. október 24-én került sor.

A telephely teljes nagysága közel 2,5 hektár, így a későbbi fejlesztéseknek is helyet ad. A közel 2.200 m2-es épület két szárnyra tagozódik. A csarnoképület 8 db 80 m2-es és 2 db 160 nm-es, minden igényt kielégítő műhelyből áll.

A 812 m2-es irodaszárnyban 14 fős tárgyaló, 50 fős étterem és büfé, valamint 20 m2-es irodák bérelhető kaptak helyet a hozzájuk tartozó közlekedőkkel és szociális helyiségekkel. Az irodák 2007. év végére mind bérlőre találtak. Meglévő bővítési lehetőségeink erejéig 2008. év tavaszán további 120 m2 irodarészt alakítottunk ki. Az irodaépület földszintjén levő étterem színvonalas étkezési lehetőséget kínál az ipari parkban dolgozóknak. E helyiség percek alatt minden igényt kielégítő, 60 fős konferenciateremmé alakítható. Az üzemeltető SZÁKOM Nonprofit Kft. által biztosított közvetlen és közvetett szolgáltatások (pl. jogi tanácsadás és képviselet, könyvelés, számítástechnikai rendszerfelügyelet, takarítási szolgáltatás) mind az ipari parkba és a szolgáltató központba betelepült vállalkozások, mind külsős cégek rendelkezésére állnak.

Térképek: földszint, emelet

© SZÁKOM Kft. 2013 | Impresszum